Partners

De Faculteit Educatie zoekt altijd naar verbinding met partners, zowel in eigen huis als buiten de muren van de hogeschool. Dat doen we door samen onderzoek te doen en door kennis te delen. Op die manier draagt de Faculteit Educatie bij aan de innovatie van de beroepspraktijk.

 • Utrecht zoekt Leraren

  Utrechtse Kansen

  De Utrechtse scholen bieden interessante en uitdagende banen, en volop mogelijkheden om u verder te ontwikkelen. Vanuit een andere baan voor de klas? Een volledige opleiding volgen? Werken en leren combineren? Het kan allemaal in Utrecht!


 • teachers channel

  Teachers Channel

  Teachers Channel is een online platform voor (aanstaande) onderwijsprofessionals. Met de online database heeft u toegang tot meer dan 500.000 kennisdocumenten over het onderwijs. U vindt er tijdschriftartikelen, e-books, video’s, instructievideo’s, lesmaterialen en onderzoeksdossiers.


 • Logo Leraar24

  Leraar24

  Leraar 24 is een online platform van Kennisnet en het Ruud de Moorcentrum, SBL en NTR, opgezet door en voor leraren. Met video's en inhoudelijke dossiers over onderwijsvraagstukken.


 • Utrechtse Onderwijsagenda

  Utrechtse Onderwijs Agenda (UOA)

  De Utrechtse Onderwijs Agenda (UOA) heeft als motto: meer kansen voor Utrechts talent. Elk Utrechts kind van 0 tot 18 jaar moet zijn talenten kunnen ontwikkelen. Schoolbesturen, welzijnsinstellingen, onderwijsondersteuners en de gemeente werken daarin samen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten