Over onderwijsweb

Onderwijsweb is een initiatief van de Faculteit Educatie van Hogeschool Utrecht.

Onderwijsweb is een initiatief van de Faculteit Educatie van Hogeschool Utrecht. Hoogwaardige kennis die onze docenten en onderzoekers met partnerorganisaties ontwikkelen, willen we graag delen en stellen we op Onderwijsweb beschikbaar. Hiermee dragen we bij aan de innovatie van de beroepspraktijk en hopen we u te inspireren tot samenwerking in de onderwijsketen zodat het Nederlandse onderwijs continu kan verbeteren.

Innovatie van de beroepspraktijk
Onze faculteit zoekt altijd naar verbinding met partners, zowel in eigen huis als buiten de muren van de hogeschool. Dat doen we door samen onderzoek te doen en door kennis te delen. Op die manier draagt de Faculteit Educatie bij aan de innovatie van de beroepspraktijk. Ook voor Onderwijsweb werken we samen met een aantal partners.

Over de Faculteit Educatie
De Faculteit Educatie van Hogeschool Utrecht (HU) is met ruim 8.000 studenten en circa 800 medewerkers de grootste educatieve faculteit van Nederland. De Faculteit Educatie verzorgt een groot aantal bachelor- en masteropleidingen en AD-trajecten voor primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Daarnaast biedt de faculteit nascholings- en contractactiviteiten, en doen we toegepast onderzoek om de beroepspraktijk verder te ontwikkelen. Onze activiteiten zijn ondergebracht bij diverse instituten en centra.

De Faculteit Educatie heeft twee hoofdvestigingen, in Utrecht en in Amersfoort. Daarnaast werkt het Seminarium voor Orthopedagogiek door heel Nederland.


 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten